finismedia adreçac/ Centre d'Empreses, 1-7 · 17178 LES PRESES
finismedia adreça972 27 20 78 · 665 74 47 59
finismedia adreçainfo@finismedia.com
Informació general

El lloc web www.finismedia.com és propietat de l’empresa finismedia S.C., amb CIF J-55119499 i domicili fiscal a C/ Centre d’Empreses, 1-7 – 17178 LES PRESES. També pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de l’e-mail: info@finismedia.com

Propietat intel·lectual i ús dels continguts.

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de finismedia S.C. o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de finismedia S.C.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de finismedia, S.C. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació.
Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a finismedia, S.C. – C/ Centre d’Empreses, 1-7 – 17178 LES PRESES.

Limitacions o exclusions de responsabilitat.

finismedia, S.C. no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.
finismedia, S.C. no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.